Cine suntem noi?

Dezvoltam proiecte/programe/servicii de asistenta sociala pentru persoanele care apartin grupurilor vulnerabile.

Ne propunem sa cream initiative inovatoare si sustenabile care sa ofere sprijin comunitatilor si persoanelor aflate in situatii dificile.

Prin intermediul proiectelor noastre, ne concentram pe promovarea incluziunii sociale, accesului la resurse si imbunatatirea calitatii vietii pentru toti membri societatii. Cu o abordare empatica si colaborativa, aspiram sa contribuim la construirea unei lumi mai echitabile si mai bine pregatita pentru a sustine diversitatea si solidaritatea.

Oferim consultanta in dezvoltarea afacerilor si te ajutam sa iti transformi visul intr-o afacere de succes. Alege sa lucrezi cu noi si vei beneficia de solutii personalizate, adaptate nevoilor tale specifice, pentru a-ti atinge obiectivele propuse.

Cum?

•  identificam persoanele care apartin unor grupuri vulnerabile si care se confrunta cu probleme sociale;
  • dezvoltam un plan de masuri, programe, activitati profesionalizate de suport si protectie a acestora;
  • elaboram programe si activitati impreuna cu persoanele aflate in situatii de risc;
  • identificam surse de finantare pentru dezvoltarea proiectelor/programelor/serviciilor de sprijin;
  • stabilim drepturile si modalitatile concrete de acces la serviciile de asistenta sociala prin cunoasterea cadrului legislativ si prin referirea persoanei vulnerabile la servicii adecvate acesteia;
  • oferim suport prin consiliere, in vederea refacerii capacitatilor de integrare sociala si profesionala a persoanelor care apartin grupurilor vulnerabile;
  • echipa noastra de experti este aici pentru a-ti oferi indrumare si suport in fiecare etapa a dezvoltarii tale. De la stabilirea strategiei initiale pana la implementarea planului de afaceri, suntem alaturi de tine pentru a te asigura ca pasii tai sunt directionati catre prosperitate si crestere durabila. Cu experienta noastra vasta in domeniul consultantei, suntem pregatiti sa te ghidam catre succesul pe care il meriti.

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim asistenta sociala prin imbunatatirea calitatii vietii persoanelor defavorizate si dezvoltarea intreprinderilor prin cresterea capacitatii de inovare si adaptare la schimbarile pietei in contextul economic actual.

Viziune

Prin implicarea noastra activa si sustinuta, dorim sa contribuim la crearea unei societati mai echitabile si incluzive.

Valori

Profesionalismul, respectarea demnitatii individuale, parteneriatul, responsabilitatea sociala si respectul fata de natura.

Acestea sunt valorile fundamentale pe care ne ghidam in fiecare actiune si decizie pe care le luam. Profesionalismul ne ghideaza in cautarea excelentei, respectand in acelasi timp demnitatea si valorile ficarui individ pe care il intalnim. Prin parteneriat si colaborare, putem obtine rezultate remarcabile si durabile, construind relatii de incredere si respect reciproc. Responsabilitatea sociala ne determina sa contribuim activ la comunitatea noastra si sa ne implicam in actiuni care aduc beneficii celor din jur. Si nu in ultimul rand, respectul fata de natura este fundamental, deoarece suntem constienti de importanta protejarii mediului inconjurator pentru generatiile viitoare. Prin aplicarea acestor valori in tot ceea ce facem, ne asiguram ca avem un impact pozitiv atat in societate, cat si in mediul inconjurator.

Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit

In fiecare an, fiecare cetatean are posibilitatea sa redirectioneze 3.5% din impozitul pe venit catre o cauza in care crede si doreste sa o sprijine.

Ce inseamna redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit?

Redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit nu consta in renuntarea la o parte din salariu pentru a sustine un ONG. Aceasta actiune nu se califica ca o donatie sau sponsorizare.

Procentul de 3.5% din impozitul pe venit este directionat catre bugetul statului, indiferent daca dorim sau nu, atunci cand platim taxele pe salariu catre stat.

Astfel fiecare cetatean poate contribui la schimbarea in bine a societatii, chiar si printr-un gest aparent mic, precum redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit.

Ai capacitatea de a schimba destinatia acestor bani prin redirectionarea lor catre Asociatia Res-Q, care promoveaza cauze conforme cu valorile si principiile tale.

Redirectionarea este complet gratuita si nu implica niciun cost din partea ta.

Daca optezi sa nu sprijini organizatiile non-profit, procentul de 3.5% din impozitul pe veni, va ramane la bugetul statului.

Pana cand imi pot redirectiona impozitul pe venit?

Poti redirectiona aceasta suma pana la data de 25 mai 2024.

After
Before
After
Before

Accessories and Outfits

Kept in sent gave feel will oh it we. Has pleasure procured men laughing shutters nay. Old insipidity motionless continuing law shy partiality.

123 Fifth Avenue, NY 10160, New York, USA | Phone: 800-123-456 | Email: Unitysupportus@info.com